Home \ Over DrukDomein.nl

Over DrukDomein.nl

Achtergrond

Veel traditionele drukkerijen hebben het moeilijk door overcapaciteit in de markt en hoge kosten. Online drukkerijen hebben de wind mee; waar voorheen het bestellen van drukwerk een lang en kostbaar proces was, is het via internet snel, gemakkelijk en goedkoop. Hierdoor groeit zelfs de vraag naar drukwerk. Er zijn niet voor niets in vijf jaar tijd zo’n 120 nieuwe Nederlandstalige online drukkerijen gestart. Maar welke aanbieder biedt het best passende product en de beste service en kwaliteit? DrukDomein.nl is in 2011 gestart om overzicht en transparantie te creëren in het grote aanbod van producten en diensten van online drukkerijen.

Missie

DrukDomein.nl geeft inzicht in het aanbod en de mogelijkheden van het bestellen van drukwerk via internet met als doel om het volume van online drukwerk verder te vergroten.

Bedrijfsprofiel

DrukDomein.nl is gestart in 2011 met als doel onafhankelijke, objectieve en deskundige informatie te geven over de producten, diensten en tarieven van online drukkerijen. DrukDomein.nl is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf. Aanbieders hebben dus geen zeggenschap over de activiteiten en getoonde informatie op de site. DrukDomein.nl streeft naar het neerzetten van een zo compleet mogelijk beeld van de markt per drukwerksoort. In de praktijk zal steeds zo’n 90% van het totale aanbod opgenomen zijn.

Voorwaarden vermelding

Een van de voorwaarden om te worden opgenomen is dat het om een webshop met standaard producten gaat, die algemeen toegankelijk is en waar de besteller zelf online een drukwerkorder aanmaakt, bestelt én betaalt.   Tevens dienen de volgende gegevens zichtbaar op de site te staan:  

• het registratienummer van de KvK;  

• het btw nummer;  

• de adresgegevens en telefoonnummer;  

• de leveringsvoorwaarden,  

 

Contact

Neem contact met ons op.

 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.