Home \ Nieuws

Belgisch kantoor voor Drukland

16 juli 2021 - Webredactie

Online drukkerij Drukland, onderdeel van het Groningse Simian opent een kantoor in het stadscentrum van Brugge voor service aan de Belgische klanten.Simian is in Nederland vooral bekend van het merk Reclameland. In België is dat het label Drukland. Met dat merk is het bedrijf volgens eigen zeggen de nummer twee in de markt. Klanten in België krijgen het drukwerk geleverd vanuit het Groningse Westerbroek en dat blijft voorlopig ook zo. De persen in Groningen bedrukken alles wat je maar kunt bedenken: van flyers, koffiekoppen en spandoeken tot visitekaartjes en vlaggen. Vandaag besteld betekent in veel gevallen morgen in huis, ook in België. 


De ambities van Drukland.be zijn groot: binnen drie jaar moet de omzet in België verdubbelen. “We hebben hier al meer dan 100.000 klanten, voornamelijk bedrijven, maar we willen de Belgische markt helemaal veroveren en marktleider worden”, vertelt CEO Haan. In eerste instantie ligt de focus op Vlaanderen, maar het is niet uitgesloten dat in een later stadium wordt uitgebreid naar het Franstalige Wallonië.


Om de vestiging in Brugge te bemannen, gaat Drukland.be op zoek naar tien Belgische werknemers met kennis en ervaring in de sector. Haan: “We hopen de vacatures snel in te vullen. We willen dat onze Belgische klantendienst tegen eind juli operationeel is. Zo kunnen we onze Belgische klanten nog beter bijstaan en nog sneller beleveren.”


Op de foto Wouter Haan, CEO van Simian in het nieuwe kantoor in Brugge. Bron: persbericht Simian
 
 

Vistaprint steunt MKB

1 juli 2021 - Webredactie

Online drukkerij Vistaprint neemt het initiatief om 99 kleine bedrijven financiële steun en een opgefriste ontwerpidentiteit te geven na een uitdagend jaar.Het programma, officieel gelanceerd als 99 Days of Designs by Vistaprint™, is gericht op bedrijven uit 12 landen wereldwijd. Kleine bedrijven in Nederland kunnen zich aanmelden om geselecteerd te worden voor het prijzenpakket bestaande uit een logo-ontwerp door 99designs by Vistaprint, plus €15.000 financiële steun, en Vistaprint producten. "Ondernemers in heel Europa zijn nu meer dan een jaar bezig zich aan te passen aan ongekende tijden en immense druk op hun bedrijf. Design kan een sleutelrol spelen bij het verjongen van een onderneming nu ze hun deuren weer beginnen te openen," zegt Nina Coopmans, Country Manager Vistaprint Nederland.


Elke kleine onderneming in Nederland kan tot en met 7 juli deelnemen. De inzendingen worden beoordeeld op basis van de behoeftes van de bedrijven voor een design make-over en financiële steun. De winnaars worden eind juli bekendgemaakt en de design- en marketingtransformaties zullen in de weken daarna van start gaan.Vistaprint (onderdeel van Cimpress) nam in oktober 2020 het creatief platform 99designs over met als doel om de freelance ontwerpers van 99designs te koppelen aan de wereldwijd 20 miljoen klanten van Vistaprint.Zie 99 Days of Design om de 99 kleine bedrijfstransformaties te volgen en meer te weten te komen over het initiatief.

 
 

Plasticvrij bij FLYERALARM

29 juni 2021 - Webredactie

De tijd dringt: vanaf 3 juli zijn plastic wegwerpartikelen in de hele EU verboden. Denk aan rietjes, fastfoodverpakkingen en to-go-bekers van wegwerpplastic. De langetermijneffecten van plastic voor eenmalig gebruik op mens, dier en milieu is enorm: als deze producten in de natuur komen, worden ze na een tijdje afgebroken tot microdeeltjes, maar nooit helemaal afgebroken. De microplastics komen door wind en regen zowel in de grond als in rivieren, meren en zeeën terecht en belasten zo het milieu.Online drukkerij FLYERALARM speelt daarop in door het assortiment uit te breiden met tal van plasticvrije producten. “Iedereen die plastic wil vermijden en op zoek is naar alternatieven, wordt zo ondersteund bij het uitrusten van hun bedrijf of instelling zonder wegwerpplastic”, legt Holger Korte, productmanager bij FLYERALARM uit.Het assortiment omvat o.a. composteerbare biologische rietjes, rietjes van glas (vaatwasmachinebestendig), voedselverpakkingen van karton, volledig recyclebare drinkbekers en draagtassen van milieuvriendelijke materialen zoals gras of appelpapier.Bron: persbericht FLYERALARM

 
 
 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.