Home \ Nieuws

Brexit toeslag bij MOO

19 januari 2021 - Webredactie

De Engelse online drukkerij MOO waarschuwt klanten voor langere levertijden in Nederland en de rest van Europa, dit i.v.m. Brexit; bovendien moeten klanten rekening houden met ca. 20% toeslag op de standaardprijzen.Online drukkerij MOO is een succesverhaal: 15 jaar geleden in Londen gestart met als doelstelling om kwalitatief hoogwaardig gepersonaliseerd drukwerk online aan te bieden. De belangrijkste producten van MOO zijn visitekaartjes, ansichtkaarten, flyers, stickers en notitieboekjes. Klanten kunnen gebruik maken van de standaard ontwerpsjablonen op de website. MOO is inmiddels actief in meer dan 190 landen, met als grootste markten de VS en het VK. Totaal omzet bedraagt ca. $ 135 mln (2018).Zie MOO.com voor meer informatie

 
 

EU Ecolabel herzien

13 januari 2021 - Webredactie

De Europese Commissie heeft een besluit aangenomen tot vaststelling van nieuwe criteria voor het EU-milieukeurmerk van drukwerk. Het nieuwe EU-Ecolabel kan gebruikt worden voor briefpapier, papieren draagtassen, papieren verpakkingen en cadeaupapier. Het EU-Ecolabel wordt toegekend aan duurzame producten die voldoen aan 10 strikte milieucriteria die zowel productspecifiek zijn (substraat, recyclebaarheid), als van toepassing op de drukkerij (emissies, afval, energie).De Europese overkoepelende brancheorganisatie Intergraf droeg bij aan het beoordelingsproces en speelde een belangrijke rol bij het waarborgen dat aanvragers een licentie kunnen krijgen. Over het algemeen wordt de EU-milieukeur toegekend aan producten waarvan de specificaties altijd gelijk zijn; drukwerk is echter altijd klantspecifiek. Het nieuwe EU-Ecolabel erkent deze bijzonderheid. “Met het nieuwe EU-Ecolabel voor drukwerk kunnen Europese drukkers de milieuprestaties van hun producten en processen aantonen. Het erkent het unieke karakter van gedrukte producten en stelt drukkers in staat om een ​​aanvraag in te dienen voor een productlijn en niet alleen voor een enkel product", aldus Beatrice Klose, secretaris-generaal van IntergrafNederlandse drukkerijen kunnen de “Intergraf Guide to the EU Ecolabel for Printed Paper” aanvragen via het KVGO.Bron: persbericht Intergraf

 
 

‘FLYERALARM On Stage’

7 januari 2021 - Webredactie

Ondanks de lockdown kondigt FLYERALARM On Stage vandaag zijn 2021 editie aan. Het thema: ‘Ondernemen bij tegenwind’ is in deze tijd dan ook boter bij de vis. De locatie is – gedurfd – het Nieuwe De La Mar theater in Amsterdam.


Op 9 maart 2021 trapt Jos Burgers de middag af. Het seminar gaat over vallen en opstaan. Reizen en herrijzen. Denken en doorgaan. Een inspirerende steun in de rug voor ondernemend Nederland.


 “Juist nu is het zo waardevol om geïnspireerd te worden, om van elkaar te leren, om de zeilen bij te stellen”, aldus de organisatie. Ze gaan uit van een fysiek evenement, met een podium, een lobby en veel borrelpraat. En mochten de coronamaatregelen ondanks al het enthousiasme toch anders eisen? “Dan zullen we bijsturen” zo stellen ze, “Want dat, dat is nou precies waar deze show over gaat”.


Met een vleug humor leert de middag hoe je op termijn altijd de wind weer in de rug krijgt. Inspiratie komt van twee keynotes. Allereerste befaamd spreker en meester in de eyeopeners, Jos Burgers. De auteur van “wacht niet op de wind, ga roeien!” ziet de klant als reddingsboei. Voor je het weet zie jij dat ook. Dan is er Maarten Timmerman-Zubani, de geen-man-overboord zeeman, en tevens drijvende kracht achter FLYERALARM, die ons de kunst van het drijven leert. Tot slot als knallende afsluiter: het ondernemerspanel waar gepeperde CEO’s pittige stellingen met hun eigen ervaringen kruisen. Interactief met de zaal. Host en top-marketeer Jasmijn Rijcken belooft van dit alles een enthousiast geheel te maken, een show! Want de show must go on. Juist nu.


FLYERALARM On Stage is een terugkerend evenement geproduceerd door Club FLYERALARM, de club waar merken van gaan vliegen, i.s.m. online drukkerij FLYERALARM.nl en de podcast Merkversterkers. De succesformule FLYERALARM On Stage, voorheen exclusief voor FLYERALARM clubleden, is nu voor het eerst openbaar toegankelijk.


Info en kaarten a €150,- via de website.


Bron: Persbericht FLYERALARM

 
 

1|2|3|4|5| ... |146Volgende

 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.