Home \ Nieuws

Onlineprinters ook in Spanje

20 februari 2020 - Webredactie

Na Engeland en Scandinavië is de Onlineprinters Group nu ook op de Spaanse markt actief met overnames. De acquisitie van drukkerij Copysell en SombraCero werd al in januari afgerond. Copysell heeft een eigen productiefaciliteit en vijf winkels in de regio Madrid.
Al in 2011 lanceerde Onlineprinters een Spaanstalige webshop die sindsdien sterk is gegroeid. “De markt in Spanje heeft nog steeds veel potentieel, die we samen met onze nieuwe dochteronderneming verder zullen ontwikkelen ten behoeve van de Onlineprinters Group. De site in Madrid is de perfecte locatie om een ​​snelle levering te verzekeren van gedrukte producten aan klanten op het hele Iberisch schiereiland en in Portugal”, zegt Roland Keppler, de CEO van Onlineprinters, over de overname.Bron: persbericht Onlineprinters

 
 

Wisseling bij DrukwerkConcurrent

14 februari 2020 - Webredactie

Online drukkerij DrukwerkConcurrent gaat per 1 maart a.s. in andere handen over. De nieuwe eigenaar is Marco van den Brink, oprichter van HindZ Communicatie in Apeldoorn.Volgens het persbericht zal de overname geen merkbare veranderingen met zich mee brengen. Dezelfde naam, dezelfde service en dezelfde kwaliteit!“Wij geloven niet in een klant-leverancier relatie. Om er het beste van te maken moet je oprecht samenwerken. Maar bovenal moet je waarmaken wat je hebt afgesproken. En de hoofdprijs voor iets betalen, daar geloven we al helemaal niet in… Korte lijnen, scherpe tarieven en flexibiliteit, dat is waar het om gaat”; aldus Marco van den Brink.Voor meer informatie; DrukwerkConcurrent.nl
 
 

SAXOPRINT drukt voor Laserline

30 januari 2020 - Webredactie


Online drukkerijen SAXOPRINT en Laserline zijn beiden onderdeel van CEWE, Europees marktleider in foto-afwerking en specialist in online drukwerk. Om beide merken te versterken zal de productie van SAXOPRINT en Laserline midden dit jaar worden samengevoegd in de SAXOPRINT drukkerij in Dresden.Voor klanten van het Berlijnse Laserline verandert er niets. “Er is geen compromis gesloten over de prestaties en kwaliteit van ons aanbod. Integendeel, we willen de verkoop in Berlijn aanzienlijk uitbreiden en altijd benaderbaar blijven voor onze regionale klanten. Door de productie te verplaatsen naar onze partner SAXOPRINT, benutten we de synergie en kunnen we veel efficiënter produceren”, aldus Martin Stedler algemeen directeur Laserline.


Met talloze investeringen heeft SAXOPRINT zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de modernste online drukkerijen in Europa. Meer dan 500 medewerkers zorgen voor productie en verkoop in negen Europese landen. Carsten Heitkamp, ​​CEO van CEWE zegt hierover: “Commercieel online drukwerk blijft een strategische focus voor CEWE. We zien goede groeivooruitzichten in deze sector voor de komende jaren. “Met de productie geconcentreerd bij SAXOPRINT in Dresden zijn we goed gepositioneerd voor de toekomst"


Bron:Persbericht CEWE


 
 

1|2|3|4|5| ... |139Volgende

 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.