Home \ Nieuws

Zogedrukt naar Grootsgedrukt.nl

4 september 2019 - Webredactie

De Groot grootsgedrukt.nl in Goudriaan heeft de online drukkerij ZoGedrukt.nl overgenomen vanuit het faillissement van Verhaag Drukkerij in Oldenzaal.

ZoGedrukt.nl presenteerde  zichzelf in het verleden met: “Het gehele productieproces in eigen huis, waardoor goedkoper dan andere online drukkerijen en ook nog eens razendsnel geleverd wordt! Zo voordelig, Zo geleverd.”

De in 1904 door Jan Verhaag opgerichte boekhandel groeide uit tot een moderne drukkerij. Ruim 10 jaar geleden nam Lammerink Installatiegroep het bedrijf vanuit een faillissement over. In 2015 werd de offsetproductie uitgebreid met 3 digitale drukpersen van HP Indigo. De aanschaf van een supermoderne Manroland 708P Evolution LED-pers die op 16 januari 2018 ‘met een klap tot stilstand kwam’ werd het bedrijf (met inmiddels nieuwe mede eigenaren) fataal. Gesteggel over de schuldvraag en betaling van ruim een miljoen Euro aan schadegeld deed Verhaag Drukkerij de das om.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het aanpassen van de online sites ZoGedrukt.nl en VerhaagOnline.nl, zodat die binnenkort weer live zijn. 

Bron: PrintMatters
 
 

Foodverpakking bij SAXOPRINT

28 augustus 2019 - Webredactie

Online drukkerij SAXOPRINT lanceerde onlangs een assortiment verpakkingen geschikt voor een veilig gebruik bij levensmiddelen.


Hiertoe is het gebruikte materiaal zoals papier, karton en kunststoffen, de lijm, drukinkten en afwerklak geselecteerd op basis van Europees geldende wettelijke voorschriften voor een veilige verpakking zonder schadelijke stoffen. Zo is er zekerheid dat producten verpakt in een SAXOPRINT verpakking de gezondheid en veiligheid van de consument niet in gevaar brengt.


 De verpakkingen zijn overigens geschikt voor zowel food -als non-food.


Zie SAXOPRINT voor meer informatie

 
 

Cimpress naar Ierland

23 augustus 2019 - Webredactie

In een buitengewone aandeelhoudersvergadering zal Cimpress toestemming vragen om de aandelen in de Nederlandse NV om te wisselen voor een in Ierland gevestigde PLC.

Volgens de directie is het Ierse belastingregime meer flexibel met mogelijk uitzicht op een (eerste) dividendbetaling. Als het voorstel akkoord is zal de hoofdzetel verhuizen van Venlo naar Dundalk.

Bij de presentatie van de jaarcijfers rapporteerde Cimpress over het afgelopen jaar een omzetstijging binnen het segment Upload&Print met 5%. De winstmarge binnen het onderdeel PrintBrothers (waartoe Drukwerkdeal behoort) bleef met 8,3% aanzienlijk achter bij de 14,5% die gerealiseerd werd bij zuster onderdeel ’The Print Group’.

Forse concurrentie zorgt voor voortdurende prijsdruk en leidt tot hogere kosten voor online search, aldus Cimpress. Oprichter, grootaandeelhouder en CEO Robert Keane blijft positief en meent dat met de harde lessen die geleerd zijn in de afgelopen 5 jaar, de organisatie nu meer volwassen is en een goede basis biedt voor herstel in 2020.

Bron; Printweek

 
 

1|2|3|4|5| ... |134Volgende

 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.