Home \ Nieuws

FLYERALARM serieus in voetbal

22 januari 2020 - Webredactie

Onlinedrukkerij FLYERALARM heeft voormalig Bundesliga-coach Felix Magath ingehuurd. Magath wordt verantwoordelijk voor de nieuw opgerichte business unit FLYERALARM Global Soccer. Hierin zijn alle bestaande sport- en sponsoractiviteiten in het voetbal samengevoegd.


Magath start per direct en is ook verantwoordelijk voor de betrokkenheid van FLYERALARM bij de Wurzburger Kickers, die actief is in de Duitse 3e divisie en FC FLYERALARM Admira, die speelt in de Oostenrijkse Eredivisie. FLYERALARM is tevens titelsponsor van de Duitse damesvoetbaldivisie en al jaren actief als een DFB-advertentiepartner voor de wedstrijden van het Duitse nationale voetbalelftal.


"Ik ben tot de conclusie gekomen dat de tijd van Magath als coach voorbij is, dus ik heb de beslissing genomen om voetbal op een andere manier te willen helpen", aldus Magath. "Ik wil voetbalclubs ontwikkelen. Het gaat niet alleen om geld, het gaat om sport, om passie."


Bron:Persbericht FLYERALARM

 
 

HelloPrint Connect ook in UK

9 januari 2020 - Webredactie

Helloprint Connect is een online drukkerij platform waarbij professionals zich exclusief kunnen aansluiten. Na de recente start in Engeland is Helloprint Connect nu actief in 8 Europese landen.


Volgens Paul O'Connor, verantwoordelijk voor Helloprint in Engeland, kreeg het Connect platform in de eerste vier weken na de start maar liefst 200 aanmeldingen van creatieve- en grafische bedrijven en professionals. Vervolgens zei hij in een persverklaring dat de "feedback van de toegelaten klanten positief was". In Engeland wil het bedrijf dit jaar een omzet halen van ca. 20 miljoen euro.


Bron:Printweek

 
 

Onlineprinters winnaar EBA

24 december 2019 - Webredactie

Onlineprinters is National Winner van de European Business Award ("EBA"). De onlinedrukkerij kwam als beste Duitse onderneming uit de bus in de categorie "The Customer and Market Engagement Award (omzet > 150 miljoen euro)". 


Onlineprinters, die tot de drie succesvolste onlinedrukkerijen van Europa behoort, heeft daarmee gewonnen van enkele duizenden gerenommeerde ondernemingen. De Europese marktbenadering, het innovatieve bedrijfsmodel, de focus op het centraal stellen van de klant en de inspanningen om te produceren met een zo zuinig mogelijk gebruik van grondstoffen, heeft de vakjury overtuigd.


Roland Keppler, CEO van Onlineprinters, vertelt: „Wij zijn heel blij met deze onderscheiding op Europees niveau. Want dankzij de Europese markt konden wij ons potentieel verder uitbouwen. In de loop van 15 jaar hebben wij voor 18 landen shops opgezet en individueel drukwerk aan onze klanten in veel Europese landen kunnen leveren“.


De European Business Award werd in 2019 al voor de twaalfde keer uitgereikt. Het hoofddoel is de ondersteuning en ontwikkeling van een sterker, succesvoller, innovatiever en op waarden georiënteerd bedrijfsleven in Europa. In 2019 hebben zich 120.000 ondernemingen uit 33 landen aangemeld.


Bron: persbericht Onlineprinters 

 
 
 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.