Home \ Nieuws

15% korting bij FLYERALARM Club

25 september 2019 - Webredactie

Online drukkerij FLYERALARM lanceert de exclusieve FLYERALARM Club voor haar klanten in de Benelux en sponsort gelijk de belangrijkste dierentuinen in Nederland en België: ARTIS en Planckendael.

Voor een jaarlijkse bijdrage van €300 (excl. btw) kunnen 1.000 Nederlandse en 500 Belgische klanten lid worden van de exclusieve FLYERALARM Club. Een eerste voordeel dat het lidmaatschap oplevert is een vaste korting van 15% op alle producten en standaardprijzen, zoals vermeld op de FLYERALARM website. Een afnemer die jaarlijks voor €2.000 of meer aan drukwerk bestelt, verdient zo het lidmaatschap al meteen terug. Daarenboven kunnen clubleden betalen op factuur na levering, in plaats van vooraf.

Bijkomende voordelen

Naast de financiële voordelen zijn er ook nog andere pluspunten voor clubleden. FLYERALARM International Business Director, Lars Bo Hagen Peters (op de foto bij ARTIS Zoo) vertelt: "Clubleden genieten van een directe lijn met de FLYERALARM accountmanagers, zodat ze snel en accuraat worden geholpen. Daarenboven worden clubleden als eerste uitgenodigd voor workshops en events, zodat ze verzekerd zijn van een plaats op de eerste rij of maken ze kans op tickets voor leuke voorstellingen, tentoonstellingen en natuurlijk de gesponsorde dierentuinen." 

Zie FLYERALARM voor meer informatie
 
 

Zogedrukt naar Grootsgedrukt.nl

4 september 2019 - Webredactie

De Groot grootsgedrukt.nl in Goudriaan heeft de online drukkerij ZoGedrukt.nl overgenomen vanuit het faillissement van Verhaag Drukkerij in Oldenzaal.

ZoGedrukt.nl presenteerde  zichzelf in het verleden met: “Het gehele productieproces in eigen huis, waardoor goedkoper dan andere online drukkerijen en ook nog eens razendsnel geleverd wordt! Zo voordelig, Zo geleverd.”

De in 1904 door Jan Verhaag opgerichte boekhandel groeide uit tot een moderne drukkerij. Ruim 10 jaar geleden nam Lammerink Installatiegroep het bedrijf vanuit een faillissement over. In 2015 werd de offsetproductie uitgebreid met 3 digitale drukpersen van HP Indigo. De aanschaf van een supermoderne Manroland 708P Evolution LED-pers die op 16 januari 2018 ‘met een klap tot stilstand kwam’ werd het bedrijf (met inmiddels nieuwe mede eigenaren) fataal. Gesteggel over de schuldvraag en betaling van ruim een miljoen Euro aan schadegeld deed Verhaag Drukkerij de das om.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het aanpassen van de online sites ZoGedrukt.nl en VerhaagOnline.nl, zodat die binnenkort weer live zijn. 

Bron: PrintMatters
 
 

Foodverpakking bij SAXOPRINT

28 augustus 2019 - Webredactie

Online drukkerij SAXOPRINT lanceerde onlangs een assortiment verpakkingen geschikt voor een veilig gebruik bij levensmiddelen.


Hiertoe is het gebruikte materiaal zoals papier, karton en kunststoffen, de lijm, drukinkten en afwerklak geselecteerd op basis van Europees geldende wettelijke voorschriften voor een veilige verpakking zonder schadelijke stoffen. Zo is er zekerheid dat producten verpakt in een SAXOPRINT verpakking de gezondheid en veiligheid van de consument niet in gevaar brengt.


 De verpakkingen zijn overigens geschikt voor zowel food -als non-food.


Zie SAXOPRINT voor meer informatie

 
 
 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.