Home \ Nieuws

FD Gazellen Award voor Simian

8 november 2019 - Webredactie

Simian is met de drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone voor het tweede jaar op rij winnaar van de FD Gazellen 2019. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Noord-Nederland.

FD Gazelle 2019

Elk jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die ten minste 20% in omzet zijn gegroeid over de afgelopen drie boekjaren. Naast omzetgroei is dit jaar ook de groei van het personeel en de winstmarge meegewogen. Net als vorig jaar, mag Simian de Bronzen Gazelle meenemen naar Westerbroek. Nieuw is dat het bedrijf dit jaar onder de omzetcategorie groot valt.

Trots

Eigenaar Wouter Haan is enorm trots op alle collega’s. “Dagelijks werken we keihard om het mooiste drukwerk voor onze klanten te maken. We zijn in Nederland en België de enige online drukkerij die écht innoveert en een eigen productiefaciliteit heeft. Deze prijs bevestigt dat we de juiste koers varen. We gaan dit succes zeker met het hele team vieren.

Over Simian

De drie drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V. en bedienen meer dan 400.000 klanten in Nederland en België. Begin dit jaar heeft Simian 25.000 m2 grond aangekocht waardoor Simian straks een drie keer zo groot pand op een grondoppervlakte van 35.000 m2 beslaat. De oplevering van het nieuwe pand staat voor eind 2019 op de agenda. In 2020 wil het bedrijf op volle toeren draaien, vele nieuwe producten lanceren en de belangrijke voorsprong die zij in de grafische industrie heeft opgebouwd voortzetten. 


Bron: Persbericht Simian

 
 

20 jaar SAXOPRINT:20% korting

18 oktober 2019 - webredactie

Online drukkerij SAXOPRINT bestaat dit jaar 20 jaar en wil dit samen met haar klanten vieren met een geweldige jubileumkorting van maar liefst 20%! 


Op een speciale webpagina staan interviews met de directeuren van SAXOPRINT, Klaus Sauer en Daniel Ackermann over de geschiedenis, maar vooral de toekomst van SAXOPRINT. Hier staan ook alle producten vermeld waarvoor de korting van toepassing is. De aanbiedingen van jubileumfase 2 zijn geldend t/m 3 november 2019. 

Zie SAXOPRINT voor meer informatie
 
 

Niet-standaard flyers bij DWD

15 oktober 2019 - Webredactie

Online drukkerij Drukwerkdeal lanceerde onlangs de Pro-Selector; een tool waarmee flyers in afwijkende specificaties besteld kunnen worden.

Meer materiaalmogelijkheden, meer afwerkingsopties en meer variabele formaten. Dat is wat Drukwerkdeal biedt, naast de belofte van tijdsbesparing omdat wachten op een offerte niet meer nodig is.


De Pro-Selector is nu alleen nog beschikbaar voor flyers, maar binnenkort worden meer producten toegevoegd.
Zie Drukwerkdeal voor meer informatie

 
 
 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.