Home \ Nieuws

PeakCapital steunt Happyprinting

19 juli 2019 - Webredactie

Durfkapitaalfonds Peak Capital investeert €450.000 in online drukkerij Happyprinting, dit met de bedoeling om het platform verder te ontwikkelen en de internationale uitrol te versnellen.

Happyprinting is in 2017 gestart met de ontwikkeling van een webshop voor online printing, inclusief het merk en de marketing. Het platform wordt nu als een service aangeboden aan drukkers die willen profiteren van de groei in de online printmarkt door samen te werken met Happyprinting.

‘Wereldwijd is de verschuiving van traditioneel naar online geplaatste bestellingen nog maar net begonnen. Met ons platform maken we het eenvoudiger, efficiënter, duurzamer en leuker voor zowel de printers als hun klanten. Het is onze missie om happy klanten en happy printers te creëren met ons platform. Dat is de reden waarom we Happyprinting zijn.’, aldus CEO Sven Rusticus,

Johan van Mil, medeoprichter en managing partner bij Peak Capital: “We zijn onder de indruk van het Happyprinting-platform en het internationale bedrijfsmodel. Ze waren in staat om snel acht Europese en Aziatische landen te ontwikkelen en te betreden, in korte tijd en volledig zelf gefinancierd”. Er zijn nu webshops in Nederland en Ierland gevolgd door Noorwegen, Bulgarije, Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Korea, Japan en de Filippijnen

Bron: Blokboek
 
 

Luxe papier bij Drukwerkdeal

14 juni 2019 - Webredactie

Online drukkerij Drukwerkdeal heeft onlangs zes nieuwe luxe papiersoorten toegevoegd aan het assortiment.

Er zijn nu meer metallic soorten, enkele nieuwe kleuren en papier met structuur. Hierdoor wordt het drukwerk van uitnodigingen, cadeaubonnen, with compliments cards, luxe visitekaartjes en ansichtkaarten nog fraaier en opvallender.   Een mail naar de klantenservice is voldoende om gratis monsters toegestuurd te krijgen: info@drukwerkdeal.nl.

Bron:Drukwerkdeal

 
 

Beroep Ja/Ja-sticker uitgesteld

13 juni 2019 - Webredactie

De uitspraak in het hoger beroep inzake de invoering van de Ja/Ja-sticker in de gemeente Amsterdam is uitgesteld.

Dat maakte het gerechtshof op 11 juni bekend. Het KVGO, Spotta en MailDB gingen in hoger beroep tegen het oordeel van de rechter dat Amsterdam de Ja/Ja-sticker, die afwijkt van het landelijke systeem op huis-aan-huis reclame, mag invoeren.

Bram ter Beek van het KVGO: “We verwachten op korte termijn een nieuwe datum te horen waarop wel uitspraak wordt gedaan.”

Bron: KVGO

 
 
 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.