Home \ Nieuws

HelloPrint Connect ook in UK

9 januari 2020 - Webredactie

Helloprint Connect is een online drukkerij platform waarbij professionals zich exclusief kunnen aansluiten. Na de recente start in Engeland is Helloprint Connect nu actief in 8 Europese landen.


Volgens Paul O'Connor, verantwoordelijk voor Helloprint in Engeland, kreeg het Connect platform in de eerste vier weken na de start maar liefst 200 aanmeldingen van creatieve- en grafische bedrijven en professionals. Vervolgens zei hij in een persverklaring dat de "feedback van de toegelaten klanten positief was". In Engeland wil het bedrijf dit jaar een omzet halen van ca. 20 miljoen euro.


Bron:Printweek

 
 

Onlineprinters winnaar EBA

24 december 2019 - Webredactie

Onlineprinters is National Winner van de European Business Award ("EBA"). De onlinedrukkerij kwam als beste Duitse onderneming uit de bus in de categorie "The Customer and Market Engagement Award (omzet > 150 miljoen euro)". 


Onlineprinters, die tot de drie succesvolste onlinedrukkerijen van Europa behoort, heeft daarmee gewonnen van enkele duizenden gerenommeerde ondernemingen. De Europese marktbenadering, het innovatieve bedrijfsmodel, de focus op het centraal stellen van de klant en de inspanningen om te produceren met een zo zuinig mogelijk gebruik van grondstoffen, heeft de vakjury overtuigd.


Roland Keppler, CEO van Onlineprinters, vertelt: „Wij zijn heel blij met deze onderscheiding op Europees niveau. Want dankzij de Europese markt konden wij ons potentieel verder uitbouwen. In de loop van 15 jaar hebben wij voor 18 landen shops opgezet en individueel drukwerk aan onze klanten in veel Europese landen kunnen leveren“.


De European Business Award werd in 2019 al voor de twaalfde keer uitgereikt. Het hoofddoel is de ondersteuning en ontwikkeling van een sterker, succesvoller, innovatiever en op waarden georiënteerd bedrijfsleven in Europa. In 2019 hebben zich 120.000 ondernemingen uit 33 landen aangemeld.


Bron: persbericht Onlineprinters 

 
 

'Klassiek blauw' kleur 2020

20 december 2019 - Webredactie

Traditiegetrouw heeft Pantone de kleur van het nieuwe jaar bekendgemaakt. Voor 2020 is dat 19-4052 'Classis Blue', een 'tijdloze en elegante tint'.


Al meer dan twintig jaar zetten de Pantone kleurspecialisten de toon met hun 'Color of the Year'. "Pantone 19-4052 Classic Blue roept associaties op met het aanbreken van een nieuwe dag", stellen de experts: "Nu de technologische ontwikkelingen sneller gaan dan de mens ze kan bevatten, is het begrijpelijk dat we neigen naar eerlijke kleuren die ons bescherming beloven."


De jaarlijkse kleurkeuze beïnvloed de productontwikkeling en het aankoopbeleid in allerlei industrieën, waaronder mode en interieur maar ook verpakkingen en grafische ontwerp. Pantone 19-4052 TCX Classic Blue komt uit de textiel-kleurenwaaier. Volgens Pantone komen de steunkleuren PMS 2154C respectievelijk 281U het meest in de buurt van het beoogde 'Classic Blue'.


Zie Pantone voor meer informatie.

 
 

1|2|3|4|5| ... |137Volgende

 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.