Home \ Nieuws

Luxe papier bij Drukwerkdeal

14 juni 2019 - Webredactie

Online drukkerij Drukwerkdeal heeft onlangs zes nieuwe luxe papiersoorten toegevoegd aan het assortiment.

Er zijn nu meer metallic soorten, enkele nieuwe kleuren en papier met structuur. Hierdoor wordt het drukwerk van uitnodigingen, cadeaubonnen, with compliments cards, luxe visitekaartjes en ansichtkaarten nog fraaier en opvallender.   Een mail naar de klantenservice is voldoende om gratis monsters toegestuurd te krijgen: info@drukwerkdeal.nl.

Bron:Drukwerkdeal

 
 

Beroep Ja/Ja-sticker uitgesteld

13 juni 2019 - Webredactie

De uitspraak in het hoger beroep inzake de invoering van de Ja/Ja-sticker in de gemeente Amsterdam is uitgesteld.

Dat maakte het gerechtshof op 11 juni bekend. Het KVGO, Spotta en MailDB gingen in hoger beroep tegen het oordeel van de rechter dat Amsterdam de Ja/Ja-sticker, die afwijkt van het landelijke systeem op huis-aan-huis reclame, mag invoeren.

Bram ter Beek van het KVGO: “We verwachten op korte termijn een nieuwe datum te horen waarop wel uitspraak wordt gedaan.”

Bron: KVGO

 
 

Prijsdaling SAXOPRINT brochures

17 mei 2019 - Webredactie

Online drukkerij SAXOPRINT kondigde onlangs aan dat de prijzen van gelijmde brochures en catalogi permanent verlaagd zijn. Voor bepaalde specificaties kan de prijsverlaging oplopen tot wel 30%!

SAXOPRINT is onderdeel van fotoboekengigant CEWE. Met ruim 700 medewerkers is SAXOPRINT actief in de meeste Europese landen. Alle productie vindt plaats in Dresden. In Nederland is een eigen verkoopkantoor gevestigd.

Als voorbeeld voor een veel gebruikte specificatie wordt gnoemd: 200 Brochures, 40 pagina's; A4, 4/4 bedrukt; Binnenwerk 135 g/m²; omslag: 250 g/m², beide in glossuitvoering.Prijs excl. BTW en incl. verzending NIEUWE PRIJS: €657,02 (was  €896,05)

Zie de website voor een totaaloverzicht van alle specificaties en levertijden.

Bron: newsletter SAXOPRINT
 
 

1|2|3|4|5| ... |133Volgende

 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.