Home \ Adverteren

Adverteren

DrukDomein.nl is hét startpunt voor een compleet overzicht en vergelijking van het aanbod in online drukwerk van Nederland en Vlaams België. DrukDomein.nl is een belangrijke schakel in het koopproces van de bezoeker. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat veel mensen meerdere keren, via verschillende bronnen, een site bezoeken voordat ze tot een aankoop overgaan. Jouw onderneming kan hiervan profiteren. Door de duidelijke rubricering in categorieën van producten en diensten bereik je de juiste bezoekers.

Partnership modules

DrukDomein.nl speelt een rol bij 3 typen campagnes van online drukkerijen:

  1. Het aantrekken van potentiële drukwerkkopers
  2. Het overtuigen van potentiële drukwerkkopers 
  3. Het laten converteren van potentiële drukwerkkopers tot drukorder

Ons hoofddoel is dus het wekken van de interesse, het overtuigen en het daadwerkelijk laten kopen van online drukwerk. Om dit mede te realiseren bieden wij online drukkerijen de mogelijkheid om zich optimaal op DrukDomein.nl te presenteren. Een basisvermelding kost niets; voor een meer prominente presentatie zijn verschillende aanvullende partnership modules ontwikkeld die voor minimaal drie maanden kunnen worden aangegaan. Afhankelijk van de gekozen module kan een doorklik naar landingspagina’s in plaats van naar de homepage worden ingesteld, een sky-scraper advertentie op roulerende productsoortpagina’s of bijvoorbeeld een vermelding in de top-12 of top-24 worden gerealiseerd.

Voor meer informatie over de tarieven en voorwaarden van het partnerschap, kunt u contact opnemen met Gerard Vermeulen via marketing@drukdomein.nl. Of vul onderstaand formulier in

Adverteren

= verplicht veld

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.