Home \ Nieuws

Simian wint FD Gazellen Award

26 oktober 2018 - Webredactie

Online drukkerij Simian is winnaar van de FD Gazellen Award 2018 en bevestigde daarmee de meer dan 20% groei in de afgelopen drie jaar bij een gezonde winstmarge.

Trots
Eigenaar Wouter Haan is enorm blij met de award. “Deze prijs bevestigt dat we de juiste koers varen. Bovendien is deze prijs een mooie beloning voor het hele team dat dagelijks keihard werkt om het mooiste drukwerk voor onze klanten te maken. Ik ben dan ook ontzettend trots op alle collega’s en samen gaan we dit succes zeker vieren.”

Over Simian
De drie drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V. en bedienen meer dan 350.000 klanten in Nederland en België. Begin dit jaar heeft Simian 25.000 m2 grond aangekocht voor een nieuwe uitbreiding van het pand teneinde de groei te kunnen voortzetten.

Bron: persbericht Simian
 
 

Nieuwe eigenaren Drukhetnu.nl

23 oktober 2018 - Webredactie

Martin Damhuis en Roy van Baal hebben de aandelen in het van oorsprong Enschedese NetzoDruk overgenomen. Online drukkerij Drukhetnu.nl is onderdeel van het bedrijf. Damhuis was al partner en van Baal werkte eerder voor zusteronderneming Boxid.

NetzoDruk, opgericht in 2004, is gespecialiseerd in digitaal drukwerk. Hiervoor werd begin dit jaar -als eerste in Nederland- een Komori Impremia is29-inkjetprinter in gebruik genomen. Tevens is er geïnvesteerd in een nieuwe digitale flatbed printer. Het is de bedoeling om de productie van de vestigingen in Enschede en Groningen te centraliseren in Enschede.

bron: Tubantia.nl
 
 

Pure Digital 2019 in Eindhoven

5 oktober 2018 - Webredactie

Pure Digital krijgt een vervolg. Het ‘Digital Print Event for the Creative Industry’ vindt in oktober 2019 plaats in het Beursgebouw in Eindhoven.

FM Brooks, de organisatie van Pure Digital, heeft ervoor gekozen om qua locatie en timing meer aansluiting te zoeken met de creatieve markt. Het evenement op het gebied van digitaal printen verhuist van Amsterdam naar Eindhoven en wordt gelijktijdig gehouden met de Dutch Design Week.

Beter platform
“We zijn enthousiast over deze ontwikkeling. De visie en missie voor dit evenement zijn nog steeds om innovatie op het gebied van digitaal printen te verbinden met creatieven actief in decor, design en retail. De verhuizing naar Eindhoven van een evenement dat plaatsvindt gedurende een week die in heel Europa bekend staat vanwege zijn excellente design en innovatie, biedt ons een nog beter platform om creativiteit en digitaal printen met elkaar te verbinden”, aldus Frazer Chesterman van organisator FM Brooks.

Bron: Sign.nl
 
 

1|2|3|4|5| ... |128Volgende

 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.