Home \ Nieuws

Nieuwe eigenaren Drukhetnu.nl

23 oktober 2018 - Webredactie

Martin Damhuis en Roy van Baal hebben de aandelen in het van oorsprong Enschedese NetzoDruk overgenomen. Online drukkerij Drukhetnu.nl is onderdeel van het bedrijf. Damhuis was al partner en van Baal werkte eerder voor zusteronderneming Boxid.

NetzoDruk, opgericht in 2004, is gespecialiseerd in digitaal drukwerk. Hiervoor werd begin dit jaar -als eerste in Nederland- een Komori Impremia is29-inkjetprinter in gebruik genomen. Tevens is er geïnvesteerd in een nieuwe digitale flatbed printer. Het is de bedoeling om de productie van de vestigingen in Enschede en Groningen te centraliseren in Enschede.

bron: Tubantia.nl
 
 

Pure Digital 2019 in Eindhoven

5 oktober 2018 - Webredactie

Pure Digital krijgt een vervolg. Het ‘Digital Print Event for the Creative Industry’ vindt in oktober 2019 plaats in het Beursgebouw in Eindhoven.

FM Brooks, de organisatie van Pure Digital, heeft ervoor gekozen om qua locatie en timing meer aansluiting te zoeken met de creatieve markt. Het evenement op het gebied van digitaal printen verhuist van Amsterdam naar Eindhoven en wordt gelijktijdig gehouden met de Dutch Design Week.

Beter platform
“We zijn enthousiast over deze ontwikkeling. De visie en missie voor dit evenement zijn nog steeds om innovatie op het gebied van digitaal printen te verbinden met creatieven actief in decor, design en retail. De verhuizing naar Eindhoven van een evenement dat plaatsvindt gedurende een week die in heel Europa bekend staat vanwege zijn excellente design en innovatie, biedt ons een nog beter platform om creativiteit en digitaal printen met elkaar te verbinden”, aldus Frazer Chesterman van organisator FM Brooks.

Bron: Sign.nl
 
 

Groei voor SAXOPRINT

17 augustus 2018 - Webredactie

Foto- en printbedrijf CEWE meldt een groei van de online drukkerij activiteiten over het eerste half jaar van 2018. De omzet steeg met 21,3% tot € 49,1 mln. De omstandigheden zijn echter niet gemakkelijk: een aanhoudende sterke prijsdruk in Duitsland, het Brexit-effect in Engeland en hogere prijzen voor papier en logistiek speelden het bedrijf parten. Door de extra omzet van het vorig jaar overgenomen Berlijnse LASER LINE kon dit echter worden gecompenseerd.

Bestuursvoorzitter Christian Friege is optimistisch over de toekomst. “De combinatie met LASER LINE versterkt onze positie aanzienlijk, waardoor over 2019 een positieve bijdrage wordt verwacht voor de online print divisie. De evolutie van offline naar online besteld drukwerk kost tijd, maar de verwachtingen voor de Europese online grafische markt blijft positief”, aldus Friege.

Zie CEWE voor het volledige persbericht
 
 
 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.