Home \ Nieuws

Pure Digital 2019 in Eindhoven

5 oktober 2018 - Webredactie

Pure Digital krijgt een vervolg. Het ‘Digital Print Event for the Creative Industry’ vindt in oktober 2019 plaats in het Beursgebouw in Eindhoven.

FM Brooks, de organisatie van Pure Digital, heeft ervoor gekozen om qua locatie en timing meer aansluiting te zoeken met de creatieve markt. Het evenement op het gebied van digitaal printen verhuist van Amsterdam naar Eindhoven en wordt gelijktijdig gehouden met de Dutch Design Week.

Beter platform
“We zijn enthousiast over deze ontwikkeling. De visie en missie voor dit evenement zijn nog steeds om innovatie op het gebied van digitaal printen te verbinden met creatieven actief in decor, design en retail. De verhuizing naar Eindhoven van een evenement dat plaatsvindt gedurende een week die in heel Europa bekend staat vanwege zijn excellente design en innovatie, biedt ons een nog beter platform om creativiteit en digitaal printen met elkaar te verbinden”, aldus Frazer Chesterman van organisator FM Brooks.

Bron: Sign.nl
 
 

Groei voor SAXOPRINT

17 augustus 2018 - Webredactie

Foto- en printbedrijf CEWE meldt een groei van de online drukkerij activiteiten over het eerste half jaar van 2018. De omzet steeg met 21,3% tot € 49,1 mln. De omstandigheden zijn echter niet gemakkelijk: een aanhoudende sterke prijsdruk in Duitsland, het Brexit-effect in Engeland en hogere prijzen voor papier en logistiek speelden het bedrijf parten. Door de extra omzet van het vorig jaar overgenomen Berlijnse LASER LINE kon dit echter worden gecompenseerd.

Bestuursvoorzitter Christian Friege is optimistisch over de toekomst. “De combinatie met LASER LINE versterkt onze positie aanzienlijk, waardoor over 2019 een positieve bijdrage wordt verwacht voor de online print divisie. De evolutie van offline naar online besteld drukwerk kost tijd, maar de verwachtingen voor de Europese online grafische markt blijft positief”, aldus Friege.

Zie CEWE voor het volledige persbericht
 
 

Nieuwste Vutek naar FLYERALARM

17 juli 2018 - Webredactie

Online drukkerij FLYERALARM  heeft geïnvesteerd in Europa's eerste EFI Vutek HS125 F4 flatbed / roll-to-roll hybride pers.

De nieuwe 3,2 m brede Vutek werd in februari voor het eerst gelanceerd door EFI en kan harde en flexibele materialen verwerken tot 50,8 mm dik. De machine is geplaatst in de grootformaat productie locatie in Würzburg.
"De Vutek is gekozen vanwege zijn snelheid, die onze output van dag tot dag ondersteunt, evenals de inktconsistentie en de afdrukkwaliteit. We hadden er alle vertrouwen in om dit als eerste in Europa te doen, mede door de ondersteuning en begeleiding van EFI”, aldus productiemanager Markus Hessdörfer.
FLYERALARM rapporteerde over vorig jaar een totaal omzet van € 330 miljoen.

Zie Printweek.com voor meer informatie.
 
 

1|2|3|4|5| ... |127Volgende

 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.