Home \ Nieuws

Uitbreiding SAXOPRINT easy box

24 november 2018 - Webredactie

Online drukkerij SAXOPRINT heeft het assortiment easy box verpakkingen uitgebreid met nieuwe luxe afwerkingen in goud en zilver en spot reliëflak.

Bijzonder aan het bestaande assortiment is dat de 25 basisvormen in hoogte, breedte en diepte kunnen worden aangepast. Met de online designer kan eenvoudig, zonder professionele ontwerpkennis, een fraaie verpakking worden gemaakt.

SAXOPRINTheeft een uitgebreide 58-pagina’s tellende productcatalogus ter beschikking, die op aanvraag wordt toegezonden. Tevens kan tot 30 november nog gebruik worden gemaakt van de 20% seizoen korting.
 
 

Sign+ Award 2018 voor ‘ZMC’

16 november 2018 - Webredactie

Silo is met het project ‘Zaans Medisch Centrum’ uitgeroepen tot overall winnaar van de Sign+ Award 2018 vakprijs. Het project werd door de vakjury geroemd vanwege de verschillende lagen van complexiteit.

Mooi en bizar ontwerp
Voor het ziekenhuis ontwikkelde Silo, in nauwe samenwerking met Mecanoo Architecten, een integraal plan voor verrijking van de beleving van de ruimtelijke omgeving. Het resultaat bestaat uit 3.500 vierkante meter handgetekende illustraties geïntegreerd in de architectuur, en verspreid over de ziekenhuismuren, glazen gevels, lichtbakken en liften.
“Het is een heel mooi en bizar ontwerp, zonder visuele ‘vervuiling’, dat ook na lange tijd nog interessant is voor bezoekers en zorgt voor positieve afleiding. Het wordt onderdeel van de architectuur van het pand en draagt bij aan de ‘healing environment’. Het geheel is gewoon af”, aldus Ritzen namens de vakjury.

Bron: Sign+
 
 

Simian wint FD Gazellen Award

26 oktober 2018 - Webredactie

Online drukkerij Simian is winnaar van de FD Gazellen Award 2018 en bevestigde daarmee de meer dan 20% groei in de afgelopen drie jaar bij een gezonde winstmarge.

Trots
Eigenaar Wouter Haan is enorm blij met de award. “Deze prijs bevestigt dat we de juiste koers varen. Bovendien is deze prijs een mooie beloning voor het hele team dat dagelijks keihard werkt om het mooiste drukwerk voor onze klanten te maken. Ik ben dan ook ontzettend trots op alle collega’s en samen gaan we dit succes zeker vieren.”

Over Simian
De drie drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V. en bedienen meer dan 350.000 klanten in Nederland en België. Begin dit jaar heeft Simian 25.000 m2 grond aangekocht voor een nieuwe uitbreiding van het pand teneinde de groei te kunnen voortzetten.

Bron: persbericht Simian
 
 
 

Disclaimer | © Copyright 2011-2018 DrukDomein.nl B.V. | Design & realisatie Orange Juice.